Måndag
Tänkte uppdatera igår kväll, men var så himla trött att jag bara hann halvvägs innan jag somnade...! Jag jobbar fram till imorgon, men är ledig sen i slutet av veckan. Blir så trött när jag jobbar, så det är därför uppdateringen inte är på topp. 

Butikschefen för den tjänsten jag sökte ringde igår och sa att hon tyvärr gått vidare med andra sökande. Det var väntat och gör mig inte så mycket. Hade varit kul att få göra något annat, men det kommer fler jobb! Brukar lösa sig. 

Pappa kom på middag efter jobbet igår kväll. Fina, kloka pappa som alltid säger så bra saker. Vi pratade mycket om min stamning och hur dåligt jag har mått i perioder. Det är klart det är jobbigt för pappa att veta hur illa det har varit, för det var något jag aldrig pratade om. Jag slöt mig mycket när jag var tonåring och det var ju inte så lätt för mina föräldrar att veta hur dåligt jag egentligen mådde. 

Jag har alltid varit ganska tystlåten och var väldigt blyg när jag var liten. Pappa berättade att det märktes så tidigt som på dagis och han minns tydligt redan då att jag ofta satt tyst medan Felicia pratade - ibland för oss båda. Jag undrar hur det blev så, men det gör mig också lugn på ett sätt då det alltid har varit så. Att det inte finns en specifik händelse som gjorde mig tystlåten eller tillbakadragen, utan att det bara ligger i min personlighet. Det var inte någonting som kom till följd av stamningen, utan det var nog mer en oturlig kombination. 

Jag tycker det är så spännande hur olika jag och Felicia blev, även fast vi hade liknande förutsättningar. Vi hade nog blivit ett intressant forskarobjekt! Hon kommer hem ifrån USA nästa vecka efter en utbytestermin där. Längtar. 

(null)
Augusti 1996Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress