Quizkväll
Igår hälsade jag på en gammal kollega till mig som nyligen fått barn. Hur mysigt som helst! Sen har jag pluggat väldigt mycket, vilket är anledningen till varför jag inte uppdaterade något igår. På kvällen mötte jag upp Elsa och Mela och ett par andra på en bar och vi körde quiz. Kul, men svåra frågor! Speciellt när allmänbildning inte är min starka sida. Inte riktigt någon i gänget lyckades pricka in så många rätta svar, men det var mer en kul grej. 

För ett par år sedan hade jag aldrig kunnat möta upp ett gäng på det sättet där jag inte kände så många. Att sitta runt ett bord och småprata var under en tid jättejobbigt för mig och jag brukade undvika det så mycket jag bara kunde. Jag kan väl inte säga att jag är en fisk i vattnet nu heller, men nu är det nog mest en naturlig reservation som de flesta har i en sådan situation...!

Nu är jag på väg till farmor och farfar där jag ska baka pepparkakor med mina småsystrar. Vi har så många barnbarn i släkten att farmor behöver dela upp oss på två dagar. Idag kommer några och imorgon kommer resten. Jag får dubbelt upp och är där både idag och imorgon. Farmors pepparkaksbak är en ihärdig tradition vi hållt på med i ca 23 år och det är en av de finaste traditionerna jag har. Imorgon ska jag dit med Alex (storasyster) och T, det är hans första jul där han kommer kunna vara med lite. Förra året var han bara ett halvår och satt och sov i en bärsele på mig under hela baket. Hur lätt det är för en 18månaders unge att baka pepparkakor återstår att se imorgon. 

(null)     

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress