Say yes
Jag har precis svarat på ett mejl ifrån Johan som är redaktör för stamningstidningen KommUNIKation. Jag ska få vara med i tidningen! Det känns spännande och ett bra sätt att sprida vidare bloggen. Håll utkik när den kommer ut! 
 
I fredags hade jag två vänner över hemma hos mig, vi lagade pasta och drack vin. Vid midnatt drog vi spontant och bowlade och hade hur kul som helst. Jag har tidigare haft jättesvårt att vara spontan och rolig; varje social situation krävde planering och dagars förberedelse för annars visste jag att jag skulle säga nej. Det senaste året har jag börjat säga ja - och vilken vändning mitt liv har tagit. Nu älskar jag spontana äventyr och försöker hitta på något nästan varje dag. Även om det bara är en myskväll med vänner så ger det så mycket mer energi än att bara vara ensam. 
 
För jag är expert på att vara ensam. Jag tycker om att vara ensam, det gör jag, men nu i efterhand kan jag inte förstå hur ensam jag faktiskt har varit. Jag kunde spendera flera helger i rad med att vara instängd i min lägenhet. Netfix var min bästa vän och jag försökte intala mig att klumpen i magen inte fanns där. Då var det mest en försvarsmekanism; jag var hellre ensam och tyst än att vara i en situation jag inte kunde hantera. Tills jag insåg att jag kunde inte fortsätta vänta på att livet skulle ta fart om jag bara satt hemma och gjorde ingenting alls. Livet händer ju när man öppnar sig för alla slags situationer och accepterar att ibland kan det gå dåligt - men ibland kan det bli hur bra som helst. För när man skyddar sig ifrån alla jobbiga situationer, då missar man ju alla bra. Och hur roligt är det livet! 
 
Inte jätte, om jag får säga så själv. 
 
Imorgon ska jag på arbetsintervju. Önska mig lycka till! 
 
 
Felicia

Lycka till!!!! 💪💪

elsa

<3 <3 <3

Mela

Så himla roligt 😍 längtar tills helgen

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress