Hel igen
Bara ÄLSKAR att våren är (typ) här. Även fast det var iskallt imorse när jag gick till jobbet så hade jag ändå på mig min vårjacka. Nu tar jag inte på mig vinterjackan igen. Jag vägrar. Har fått frysa i några dagar nu, men nu säger dem att det ska bli över 10 grader hela nästa vecka. Det gör så mycket! Våren är min absoluta favoritårstid. När det är lite lagom, sådär. Inte för kallt och inte för varmt. 

Precis i tid till våren så kom Lollo äntligen hem till Göteborg igår efter två långa månader i Asien. Love love love it. Allt är alltid lite bättre när hon är vid min sida. Eftersom hon pluggade i Kalmar nu de senaste tre åren så har vi varit besties på långdistans, men finally finally finally är hon hemma. 

Vi åkte hem till Elsa ikväll alla tjejer och åt middag, myste och tittade igenom alla Lollos bilder från hennes resa. Mycket att ta ikapp! Ska iväg till Stockholm imorgon bitti, så jag åkte hem lite tidigare. Det är ju nämligen dags för Stamningsförbundets årsmöte i helgen som jag ska åka upp och vara med på. Kul att få möjligheten att träffa nytt folk och knyta kontakter med lite fler som också stammar.

Skickade in mitt utkast till kursens deadline idag också, äntligen. Vart ju lite stressad för var så sent ute, men fick till det till slut. Bloggen bör rulla igång regelbundet snart och sen är det dags att ta tag i mitt nästa projekt ju: youtubekanalen. Wiho!  

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress