Känner mig produktiv
Lollo har sovit hos mig i två dagar nu och det ger mig så mycket energi. Är ju annars ganska bra på att vara ensam och även om jag trivs i det med, så är det ingenting jämfört när jag är runt människor som smittar av sig med bra energi. Att det är varmt (allt är varmt jämfört med minusgrader) ute gör det också så så mycket bättre. Känns som om jag kan andas på riktigt för första gången på ett halvår.

(null)

Med min nyfunna energi var jag produktiv idag efter jobbet. Jag sökte uppföljningskursen för det jag läser nu till höst. Jag är osäker om jag ska fortsätta plugga i höst, men vill hålla mina alternativ öppna. Nu när jag har kommit igång med min bok är jag inte längre så taggad att läsa massa gammal litteratur och analysera texter jag inte får ut någonting av ändå. Men vi får se! Satt några timmar efter det och jobbade med respons för några klasskamraters skrivprojekt och skickade in det, till och med över en vecka för tidigt. Wow, jag vet. 
 
Jag har också registrerat mig för konferensen i Chicago idag. Ett steg närmare! Har tänkt att söka lite bidrag från olika håll, så ska sätta igång med det snart och se om jag kan koka ihop något. Flyg är bokat sedan en tid tillbaka. Nu ska jag bara boka hotell och hitta roomies till det, men tror inte det är någon större stress inför det. Taggad till tusen!! Helgen i Stockholm gjorde mig bara ännu mer taggad att åka till konferensen i Chicago. Att vara runt andra som stammar är det bästa som finns. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress