New hair new me?
Jag hade velat be om ursäkt för dålig uppdatering, men jag jobbar på att inte ha för höga krav på mig själv och därför ska jag inte göra det. Blir en indirekt ursäkt istället. Har haft fullt upp hela helgen och även denna vecka flyger förbi. Jag ska vara ärlig och säga att jag känner mig stressad. Det är så mycket jag vill göra och även om jag skalat av lite projekt, så har jag fortfarande saker hängandes över mig som jag just nu inte har hunnit ta tag i. 
 
För där kommer ju det här med krav och förväntningar in lite. Det är inte så att andra i min närhet sätter press på mig överhuvudtaget, utan detta kommer endast inifrån. Jag har lite svårt att hantera för många bollar i luften. När jag har mått dåligt har mitt livstempo varit oerhört långsamt. Det har liksom inte hänt så mycket i mitt liv då. Men nu när jag mår //bra// så gör jag en 360 och skillnaden blir enorm. Istället för att skjuta upp och undvika träffar med vänner och andra sociala situationer, vill jag istället nu göra allt på en gång. Jag vill träffa vänner hela tiden, hålla kontakten med så många som möjligt, uppdatera bloggen varje dag, hitta på roliga saker, planera sommaren, plugga samtidigt som jag också jobbar, spendera tid med mina systrar och annan familj, träna, börja med youtubekanalen, ta tag i tjejträffen och planera andra aktiviteter och samtidigt hinna ta hand om mig själv. JEEEEZZZZ. Jag vet inte om det bara är jag som inte är van att hålla på med så många olika saker samtidigt, men HUR GÖR MAN? 
 
Förmodligen kommer jag sätta planerna för youtubekanalen på paus tills jag avslutar min kurs i början på juni. För just nu ser jag faktiskt inte hur jag ska hinna lägga den tiden på det, men om jag mot förmodan gör det får det bli en överraskning. 
 
Lite bilder från min helg och min nya frippa: 
(null)
(null)
(null)
(null)

Mela

Så himla snygg!!!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress