Ungdomshelg inställd
Vi har gått fram och tillbaka de senaste veckorna nu huruvida ungdomshelgen i Göteborg skulle kunna ta plats som planerat. Det var egentligen i slutet av april som lägret skulle äga rum, men på grund av för få anmälda så måste vi tyvärr skjuta på det till efter sommaren istället. Självklart jättetråkigt eftersom det var något jag hade sett framemot att planera och hålla i. Det är svårt att nå ut till ungdomar i den åldern som stammar och därför en rejäl utmaning att få till ett läger med tillräckligt många anmälningar. Jag vet ju själv hur jag var som tonåring... Skämdes av att bara söka på stamning på Google. 

Jag vill göra det jag kan för att sprida positivitet kring ett liv med stamning och jag hoppas att jag kan visa bara en person att man inte behöver leva i tystnad. Man behöver inte gömma sig. I en värld där allt måste vara perfekt och där vårt flöde bara tuggar vidare på idealhets som lurar oss om hur ett lyckligt liv ser ut, så måste någon våga. Någon måste våga att vara imperfekt. 

Vi har fortfarande en lång väg framför oss. En dag hoppas jag att vi bryter oss loss och tar ut stamningen ifrån skuggorna. För vi förtjänar lite tid i ljuset. Och då hoppas jag att en efter en kanske vågar träda fram. Då finns vi här med händerna utsträckta. Vi väntar. 

Tills dess fortsätter vi att försöka. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress