Jag bryr mig mindre
Njuter för fullt av sommarens sista veckor! Jobbar mer nu, men det rullar på och jag tycker det är roligare nu när jag mår mycket bättre också. Jag jobbar på lagret i en butik men spenderar även lite tid ute i butiken och med kunder, något jag tidigare ofta har haft ångest inför men som jag nu nästan längtar till istället. Jag pratade och stammade med flera kunder förra veckan, några skrattade till eller tittade frågandes på mig men de allra flesta bryr sig inte. Jag bryr mig inte. Och det är en väldigt speciell och sällsynt känsla för mig, att inte bry mig. Jag älskar det. Jag bryr mig mindre och mindre om vad folk tycker eller tänker om mig och min stamning. Nu börjar jag till och med tycka det är lite kul och spännande att se hur folk reagerar... lite spänning i vardagen, sådär. 

Helgen var fullspäckad, med dagsparty igår och födelsedagskalas för min kusin idag. Mycket planerat även resten av augusti och sen börjar min kurs igen om några veckor. Vi får väl se när jag får till det där om att börja med youtubekanalen. Hehe. Jag har inte glömt att det i alla fall, för er som undrar! Jag kan helt enkelt tyvärr inte prioritera det än.  

Förresten så har jag inte hunnit tacka alla för de fina kommentarer jag fick efter inlägget om talet i Chicago från förra veckan. Så TACK för all kärlek och uppmuntrande ord. Det värmer! 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress