Mål för 2019
Nytt år, nya möjligheter. Sägs det! 

Jag har slopat nyårslöften sen ett par år tillbaka. Tycker löften sätter för mycket press och hela grejen med det är ganska löjligt - varför vänta till ett årsskifte att börja träna, äta bättre, göra si och göra så? Därför gillar jag tanken mer av att ha nyårsmål. Mål jag sätter för mig själv med saker jag vill försöka uppnå och lyckas med - det är roligare att checka av "mål" än saker jag "lovat" mig själv att göra.  

Under 2019 vill jag:

- fokusera mer på blogg & instagram 
- utmana mig själv mer i sociala sammanhang (i jobb, privatliv, nya situationer) 
- tacka ja till erbjudandet av att vara med i podcasten Women who stutter 
- ta steg mot att börja föreläsa (jag vill söka en kurs i retorik till hösten bland annat) 
- fylla 25 och fira min födelsedag REJÄLT
- resa till USA och vara lägerledare på Camp Say
- fortsätta med regelbundna tjejträffar för kvinnor som stammar 
- skriva mer 
- börja med videos på instagram 
(null)

Nu kör vi! 
Jag som aaaaaldrig blir sjuk
... är sjuk hela julen. Det började redan i lördags och jag kände av det i halsen, men sedan kom febern på söndagen. På julafton fick jag knapra Ipren och höll mig någorlunda pigg i ett par timmar. Jag har flängt runt så mycket dessa dagar och det har inte blivit mycket till återhämtning... tråkig timing, men julen har ändå varit väldigt fin. 

Idag skulle jag egentligen tillbaka till jobbet, men jag hostar som bara den, kan inte sova och inte heller prata för den delen. Om jag hittar lite mer energi idag ska jag skriva ett inlägg om mina mål för 2019. Woop. 

Hoppas ni har haft en fin jul! 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)


Julledigt
Nu tar jag äntligen lite långledigt från jobbet och är inte tillbaka förrän på torsdag. SÅ HIMLA SKÖNT! Jag och Lollo kickade igång helgen med att gå på ett AW-event i fredags på Trädgårn som var hur roligt som helst. Igår åkte jag iväg till farmor och farfar för att hjälpa till att klä deras gran där hemma med mina småsystrar och ett par kusiner. Det är också en fin tradition som ligger mig varmt om hjärtat. 

Jag fick ett roligt mejl i fredags från Camp Say - jag ansökte dit för några veckor sedan och fick svar igår att de vill få till en videointervju med mig snart. Det gör mig sååå taggad att jag är ett steg närmare den resan jag vill göra nästa sommar. Redan när jag kom hem från Chicago i somras började jag ju spåna. Att jag vill börja med konferensen i Fort Lauderdale, åka en sväng till Miami, vidare och hälsa på några vänner för att sedan avsluta tre veckor som camp leader på Camp Say. För er som inte vet så är Camp Say USAs största läger för barn och ungdomar som stammar. Det håller till på en stor lägergård i Pennsylvania, ungefär två timmar utanför New York. Tyvärr får jag inte jobba i USA eftersom jag är svensk medborgare, men de kan hjälpa till med resan till och från lägret om jag vill åka dit som voluntär. Jag visste det från början och för mig är det en självklarhet att vilja åka dit ändå, men det gör ju att jag behöver spara ihop tillräckligt pengar för att stå för de veckor jag inte kommer få in någon lön för. Att ha resan nästa sommar som mål gör det lättare att hitta motivationen att jobba och spara pengar! 

Jag får se hur mycket jag hinner uppdatera nu på jul, ska flänga runt ganska mycket men om jag inte hinner skriva något innan imorgon igen - så jag önskar er en riktigt god jul! 

(null)