Julledigt
Nu tar jag äntligen lite långledigt från jobbet och är inte tillbaka förrän på torsdag. SÅ HIMLA SKÖNT! Jag och Lollo kickade igång helgen med att gå på ett AW-event i fredags på Trädgårn som var hur roligt som helst. Igår åkte jag iväg till farmor och farfar för att hjälpa till att klä deras gran där hemma med mina småsystrar och ett par kusiner. Det är också en fin tradition som ligger mig varmt om hjärtat. 

Jag fick ett roligt mejl i fredags från Camp Say - jag ansökte dit för några veckor sedan och fick svar igår att de vill få till en videointervju med mig snart. Det gör mig sååå taggad att jag är ett steg närmare den resan jag vill göra nästa sommar. Redan när jag kom hem från Chicago i somras började jag ju spåna. Att jag vill börja med konferensen i Fort Lauderdale, åka en sväng till Miami, vidare och hälsa på några vänner för att sedan avsluta tre veckor som camp leader på Camp Say. För er som inte vet så är Camp Say USAs största läger för barn och ungdomar som stammar. Det håller till på en stor lägergård i Pennsylvania, ungefär två timmar utanför New York. Tyvärr får jag inte jobba i USA eftersom jag är svensk medborgare, men de kan hjälpa till med resan till och från lägret om jag vill åka dit som voluntär. Jag visste det från början och för mig är det en självklarhet att vilja åka dit ändå, men det gör ju att jag behöver spara ihop tillräckligt pengar för att stå för de veckor jag inte kommer få in någon lön för. Att ha resan nästa sommar som mål gör det lättare att hitta motivationen att jobba och spara pengar! 

Jag får se hur mycket jag hinner uppdatera nu på jul, ska flänga runt ganska mycket men om jag inte hinner skriva något innan imorgon igen - så jag önskar er en riktigt god jul! 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress