Friday Friyay
Okej, förra inlägget blev lite väl negativt MEN nu har jag andats lite och tagit nya tag. Har jobbat hela veckan och sen igår eftermiddag kom Elsa hit. Vi lagade middag ihop och pratade av oss. Vi brukar alltid äta potatisgratäng när hon och jag ses. Så igår var inget undantag. Det, kyckling och sparris. Hade kunnat ha det som min sista måltid. Mmm. 

Min lillasyster Filippa fyller år idag så imorgon är det kalas hemma hos pappa. Har en fullspäckad helg vilket är skönt efter min lugna vecka. Plugget är ganska chill just nu. Lämnade in ett nytt utkast förra veckan och har nu nästa deadline i april. Spännande hur mitt projekt ska utveckla sig. Är just nu extremt kaos för jag har ingen struktur överhuvudtaget. Längtar tills det blir tydligt och förhoppningsvis blir det så mer och mer efter varje inskick. Får massa bra feedback från mina kurskamrater och lärare, så det känns väldigt kul att ha ett gäng bakom mig som pushar mig och hejar på. Det gör mig ännu mer taggad att fortsätta att skriva! 

Min krönika till nästa nummer av KommUNIKation är också inskickad och den dimper nog ner i brevlådorna (hos de som är medlemmar förstås) inom ett par veckor. Jag skrev om det här med att stamning inte ska ses som ett fel, utan borde accepteras som en normalitet (som jag har skrivit om här innan). När jag först började skriva den hade jag ingen tydlig röd tråd och tänkte slänga min dator i väggen där ett tag. Men fick till det till slut och den blev ändå helt okej. Inte skrivit en krönika (jag tror att det var det jag skrev i alla fall) sedan gymnasiet! Ovant men kul att ha en plattform där jag kan bli publicerad. 

En rolig grej är också att jag har blivit inbjuden till att delta i stamningsförbundets årsmöte i Stockholm i början av april. Känns hur spännande som helst att få ta del av hur allt fungerar och vad som görs i förbundet. Har heller inte varit i Stockholm på flera år och en liten miniresa är alltid kul. Wiho! 

Hoppas ni får en trevlig helg! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress