”Bloggar”
Har varit iväg och tränat ikväll och är helt slut, så det blir en kort inlägg. Jag har lite svårt att hitta inspiration till inlägg och det är därför det kan gå ett par dagar ibland. Det är väl främst för jag känner mig löjlig och ifrågasätter mig själv och för att jag heller inte ser mig ha ett tillräckligt intressant liv. Tvivel, tvivel, tvivel. Jobbar på det. 

Om det är någon som har frågor angående stamning, ångest eller bara mitt liv - ask away. Blir lite roligare att skriva om något ni undrar eller tänker på. Kanske kan det hjälpa min skrivkramp! (Snälla) 

Funderade i förbifarten (egentligen för länge, för jag googlade det till och med) att fylla i en sådan "10 saker ni inte visste om mig" lista och sen sa jag STOPP. Nä. Jag ska inte vara den personen. Ni vet nog redan ganska mycket. Men det hade varit kul att visa er lite mer av den person jag är förutom stamningen/ångesten/och allt det där som varit jobbigt, men då övertänker jag det och till slut är jag övertygad att ingeeen skulle bry sig. 

Det är väl den balansen jag behöver hitta. Jag pratade om det Julia idag efter träningen om den här nya "rollen" jag har. Rollen som en "bloggare". Det skär lite i mina öron för jag känner mig inte bekväm i den rollen för fem öre. Jag är vanligtvis ju en ganska reserverad person inför människor jag inte känner och ska inte tjata för mycket om det, men det handlar nog om att hur jag är som person kraschar lite med den nya rollen. Är fortfarande sååå osäker ibland, vill inte ha för mycket uppmärksamhet egentligen och ja. Allt är fortfarande väldigt ovant. 

Jag hoppas jag kan värma upp lite snart och inte lägga för mycket press på mig själv med det här med uppdatering. Ni är inte så många läsare än men jag uppskattar varenda en av er. 
(null)Massa kärlek 

Skrev hon i ett inlägg som inte blev så kort till slut ändå. Josefine

Jag tycker att det skulle vara roligt att läsa mer om hur du hade det när du var au pair i Australien. Hur hanterade du att bo i en familj och ta hand om deras barn med ansvaret det innebär?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress