Punching bag
Det blir många inlägg om stamning vid tillfället! Det är så himla mycket som händer just nu kring den delen av mitt liv. Jag har inte heller gjort så mycket än att jobba de senaste dagarna - det går fortsatt bra på det nya jobbet och jag trivs superbra. Jag kan kombinera det med plugget och arbetsuppgifterna passar mig. Jag har chansen att utvecklas och utmanas där och det känns väldigt spännande. 
 
I måndags åt jag middag hemma hos mamma och fick chansen att gosa med min systerson då de också kom förbi. Igår tränade jag med Julia och jag börjar sakta med säkert komma tillbaka in i rutiner. Det går väldigt mycket i vågor för mig och speciellt nu det senaste halvåret har jag haft svårt att få in träningen i min vardag. Jag och självdisciplin går inte ihop och jag kan aldrig träna hemma själv eller på ett gym till exempel, för då slutar jag efter en kvart. Jag är så glad att jag hittade boxningen, för det tycker jag är grymt kul och det känns verkligen efteråt att jag har tränat. Jag blev introducerad till det när jag bodde i Australien för min värdfamilj ägde ett boxningsgym där. Var helt livrädd första gången jag gick dit, helt ensam och som aldrig tänkt att boxning skulle passa mig. 

Jag höll på med sporter när jag var yngre och spelade både fotboll och innebandy, men slutade när jag var ca 14. När man inte längre hade kompisar där var det ju inte lika kul...! Sedan har jag försökt gymma men jag har alltid dött av tristess och aldrig sett resultat heller. Med boxningen har jag armmuskler för första gången i mitt liv och känner mig faktiskt stark - både fysiskt och psykiskt. När jag mådde dåligt tjötade pappa alltid på mig att jag skulle träna, för det är ju så att man mår bättre psykiskt när man tränar. Även om jag känner mig otaggad innan en träning mår jag alltid hundra gånger bättre när jag är färdig. 
 
Det handlar ju om att hitta en träningsform som passar en. Jag letade i flera år innan jag hittade rätt. Och nu tränar jag inte för att vara bra på det eller för att passa in, utan nu tränar jag för att jag mår bra av det. Plus, jag tycker det är riktigt riktigt kul. Och som man säger... Man behöver slå på något ibland. 
  (null)

Jag är helt värdelös på att ta bilder av min vardag, så därför får ni klara er på inspirerande quotes från Pinterest. Jag ska försöka bli bättre. Lite tråkigt med tomma inlägg tycker jag! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress