Tack!
Tack allihopa för alla fina kommentarer om reportaget i GP. Wow säger jag bara! Har inte riktigt hunnit smälta det själv än. Suttit i en bil hela dagen upp till Sälen och nu är det semester som gäller. Har inte varit här uppe på nio år och heller inte åkt skidor sedan dess - kommer minst sagt bli intressant att se hur det går imorgon. Har längtat efter det här hur länge som helst och äntligen fick jag möjligheten att hänga med upp igen.

Uppdateringen kommer därför inte vara på topp utan denna vecka blir det fokus på familj och skidåkning. Ska försöka ta lite bilder, det är så fantastiskt fint här uppe och ett riktigt vinterlandskap. Vi är ju ganska bortskämda nere i Göteborg med relativt mild väder på vintrarna - och det går ju inte ens att jämföra med hur kallt det kan bli i andra halvan av vårt avlånga land. Det är riktig vinter det! Dock är jag inte en vintermänniska, men tycker det är mysigt i lagom doser. Som en vecka i Sälen, sen är det nog. Sen får våren gärna komma! 

Vi är en stor del av familjen som är här och det är egentligen bara Felicia som fattas. Vi saknar henne, men hon spenderade helgen i Malaysia så det är faktiskt inte så synd om henne. Haha! 

Jag uppdaterar er om hur det går med skidåkningen imorgon. Nervös! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress