En bra kväll
(null) 
(null)

Det var så kul att fira Alexandras examen igår kväll. Slutade med att vi staplade in i lägenheten klockan halv sex imorse. Vi var inte lika kaxiga idag när vi vaknade... Efter fyra timmars sömn. 

Festen var anordnad som en finsittning på universitetet och det var tre-rätters, lekar, sånger, spex och tal. Efter middagen var det fler lekar så som hela havet stormar, beer pong, twister, dansstopp och när festen var slut vid tre så drog ett par av oss vidare till avenyn. Ja, en lyckad kväll helt enkelt. Lollo har sovit över här i helgen och jag bara älskar att hon är hemma igen. Bestie is back! 

Så himla stolt över Alex som tagit sin examen samtidigt som hon blivit mamma. Att lyckas med en högskoleutbildning är svårt som det är, men att göra det samtidigt som man tar hand om en unge är otroligt. Så många hade ansträngt sig för att göra festen så bra och det var underbart att se Alex så uppskattad. Det förtjänar hon! 

Imorgon åker Felicia till Singapore i ett par månader. Har fått ha henne hemma i knappt tre veckor och det är alltid lika jobbigt att säga hej då, oavsett hur ofta vi behöver göra det. Så imorgon spenderas dagen med henne. Suger åt varenda minut med henne nu. Även när vi bråkar om vilka strumpor som är vems. Tydligen hade vi båda fem par svarta strumpor i tvätten och det var endast fem par som tvättades. Antingen ljuger någon eller så äter tvättmaskinen upp dem... Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress