Övermod
Jag sov över hos Alex igår med min yngsta lillasyster Filippa och hade en riktig systerkväll. Käkade pizza och kollade på Shrek, så mysigt. I förmiddags åkte vi till Åbybadet och badade med T. Han är fortfarande lite tveksam inför att bada, det är med lite skräckblandad förtjusning han plaskar runt. Jag och Filippa åkte några rutschkanor medan de andra badade i babypoolen. När jag var yngre var jag helt livrädd för att åka rutschkanor på äventyrsbad, men kände mig modig idag och åkte den läskigaste - jag vet inte om den heter så egentligen, men vi kallar den toaletten. Jag ville tro att jag på senare år blivit mer hårdhudad inför att åka rutschkanor och tvekade bara några minuter innan jag sprang längst upp. 
 
Jag tror jag hamnade upp och ner och lite överallt innan jag till slut spolades ner. Fick kallsup och visste inte vilket håll jag skulle simma därifrån. Gud haha. Nej, det gör jag inte om igen tror jag. Var helt skakig efteråt. Ibland får jag för mig att göra saker jag egentligen kanske inte borde. När jag var i Australien som au pair för några år sedan tyckte jag det lät som en bra idé att hoppa fallskärm... När jag aldrig ens vågat åka Atmosfear och är fruktansvärt höjdrädd. Men ja, vad är livet om man inte hoppar ut från ett plan då och då och gör lite saker man kanske är rädd för. Livet blir ju annars ganska tråkigt. Och ofta blir det alltid en rolig historia (och bilder man kan skratta åt tills man gråter) efteråt. 
 
Jag har alltid varit väldigt försiktig inför att pröva nya saker och var hur mesig helst när jag var liten. Ville aldrig åka läskiga saker på Lisberg, rädd för att göra illa mig eller få skäll, kunde inte titta på skräckfilm och åkte väldigt väldigt långsamt på inlines. Jag är glad att jag har vågat gå utanför min bekvämlighetszon mer och mer de senaste tio åren, så är inte riktigt samma fegis som förut. Denna bild bjuder jag på!

(null) 
storasyster

bilden 😂😂😂😂

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress