Nya tag
Början av veckan var jobbig. Hade lika mycket ångest i tisdags som i måndags, kanske till och med ännu mer med tanke på att jag skulle  till jobbet. När jag kom hem var jag grinig, hungrig och trött - Felicia hade det inte lätt. Allt jag ville var att sätta mig fem minuter i soffan; men så skulle vi tvätta och laga mat direkt när jag kom. Efter min dag proppad med  ångest var psykbrytet ett faktum. Ibland krävs det inte mycket... Jag fick gråta på hennes axel i 30 sekunder och sen började vi skratta för jag lät så rolig. 

Starten av 2018 blev trög, men nu känns det bättre. Jag har suttit hela dagen idag och spånat och planerat inför ungdomslägret i Göteborg i april. Vi ska snart boka boende och därefter kommer info komma ut hur man anmäler sig. Känns så spännande! 

Min bästa vän är tillbaka i Göteborg efter tre år i Kalmar och jag är överlycklig. Jag ska träffa henne och Elsa ikväll, vi ska äta gott och dricka vin. Imorgon är det dags för Alexandras stora examensfest - den kommer bli epic. 

Jag och Elsa var ute på stan en sväng i onsdags kväll, men det var inte en kotte ute. Folk vilade väl fortfarande upp sig efter nyår.
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress