Lycka
Jag vet helt seriöst inte var jag ska börja. Jag finner liksom inte riktigt orden för att förklara det, för man måste ha varit där för att riktigt förstå. Jag visste att veckan skulle bli fantastisk med tanke på hur bra konferensen var i Atlanta två år sedan, men att den skulle överträffa den på så många sätt hade jag ingen aning om. 

Jag har gråtit, jag har skrattat, jag har pratat mer engelska än vad jag har gjort förmodligen i hela mitt liv (och då har jag ändå bott utomlands) och jag har fått så många nya vänner jag vet jag har för livet. Jag är SÅ glad att jag åkte ensam. När jag var i Atlanta åkte vi ett gäng från Skandinavien och även om der var jättekul, så blev vi ganska insnöade i det gänget och pratade därför inte jättemycket med många andra där. Denna gången skulle jag dela rum med tre tjejer som jag inte kände för en vecka sedan, men som nu är mina SYSTRAR. Jag har en familj som har välkomnat mig med öppna armar och varenda människa jag mötte på konferensen har rört mig på något sätt. Mäktigt är inte ett tillräckligt starkt ord. 

Har inte sovit på över 48 timmar, men tänker att jag ska gå igenom dag för dag imorgon. Men ville bara säga att jag är hemma och kan inte bli lyckligare än just nu ♥️

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress