Midsommar
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null) 
(null)

Jag följde med Elsa ut till Knippla och firade midsommar med henne och hennes familj. Vi har sagt att vi ska åka ut dit de sex åren vi har känt varandra, men det har aldrig blivit av. Jag hade inga andra planer för midsommar, så det var jättemysigt att få åka ut dit och ta det ganska lugnt. 

Midsommar är ju ganska likt nyår i det hela med hetsen att ha storslagna planer och ha ett stort gäng att fira med. Jag har i princip inte firat midsommar de senaste fem åren; ibland har jag varit utomlands, men mestadels har jag bara inte känt att jag har velat eller kunnat fira med vänner på det sättet jag önskat. Då har jag känt samma ångest som jag ofta får på nyår - inte helt nöjd med där jag är.

Jag älskade denna midsommar, för den var precis lagom. Vi hann fixa kransar precis i tid, åt god mat, promenerade runt ön och jag fick chansen att träffa fler ur Elsas familj som var jättesnälla. Stamningen har varit lite jobbig denna veckan och jag kände mig ibland obekväm att prata, men det var aldrig någon press att göra det utan jag fick vara precis som jag är. 

Hoppas ni hade en härlig midsommar! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress