Dagsbio
Jag träffade Elsa idag och vi fikade och gick sedan på bio. Mitt på dagen, faktiskt. Vi har gjort det innan och det är så himla mysigt. Man får alltid de bästa platserna om man går på dagen. Inte många andra som gör det! 

Vi tittade på Wonder, en film som handlar om en liten pojke som föddes med ansiktsdeformationer och vi får följa honom när han ska börja skolan för första gången. Han är annorlunda, inte som alla andra, och blir retad för det. Klart det känns i mitt hjärta. Jag hejar alltid på underdogs och även om filmen var lite cheesy, så älskade jag den. Tror inte ett öga var torrt i biosalongen. Jag blir ju extremt känslosam av sådana filmer och om jag hade suttit hemma i soffan ensam hade jag garanterat bölat mer än vad jag gjorde där. Ni vet när halsen stocknar och gör ont för man försöker verkligen att inte gråta? Japp. I-landsproblem att inte känna att man kan gråta hur som helst i en biosalong full av människor (som förmodligen tänker likadant).  

Lite besviken att det sen visade sig att skådespelaren inte såg ut så egentligen, men ja, det är väl Hollywood. Man kanske inte kan förvänta sig så mycket annat... Önsketänkande. 

(null)

Förresten, jag fick en kommentar att artikel från GP var med i Hallandsnyheter idag. Woah! Oväntat! Hur roligt är inte det. Det hade varit kul att få se den, även om den ser likadan ut som i GP förmodligen. Om någon har möjligheten får ni gärna mejla en bild av tidningen till andrea-says@hotmail.com. 

Kul att den dyker upp i andra delar av vårt avlånga land👋🏼
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress