Jag ska till CHICAGO
Bloggen faller ner bland mina prioriteringar nu när nästa deadline för mitt skrivprojekt närmar sig. Den får stå sitt kast helt enkelt. Vad jag kan lova er är att det kommer köra igång igen lite mer regelbundet i april. Tiden går så jäkla fort och jag som tyckte att jag hade så himla mycket tid till nästa deadline stirrar den rakt i vitögat nu. Gah.
 
Jag har även börjat gå i terapi igen som jag nämnde att jag skulle börja göra, vilket har gjort att jag har känt mig ganska överväldigad i ett par dagar. Jag var inte beredd på hur många känslor som skulle komma rusande mot ytan och ja, jag behövde lite tid för att smälta det. Jag har valt att trycka paus på ett par projekt jag har haft pågående; bland annat var det tänkt att jag skulle kandidera som suppleant till Stamningsförbundet. Jag har nu bestämt mig för att tacka nej till en sådan roll, utan väljer att fokusera på mina egna projekt (blogg, bok, youtube, tjejgrupp) först innan jag kan ta på mig en roll i förbundet. Självklart fortsätter jag att arbeta med ungdomsfrågor ändå. Mitt problem är ibland att jag vill för mycket, för snabbt. Vilket gör att jag inte inser att jag behöver sakta ner förrän jag måste tvärbromsa. 
 
Efter en tuff helg känner jag mig dock väldigt positiv idag och en av anledningarna är att JAG SKA TILL CHICAGO I SOMMAR! Jag har ju nämnt tidigare hur mycket jag ville åka till NSA's årliga stamningskonferens i USA som är i Chicago i år och NU ÄR DET MÖJLIGT (tacka gudarna för skatteåterbäring?). Jag är hur taggad som helst inför det här som ni säkert förstår. Jag var på en konferens i Atlanta för två år sedan och det var hands down den bästa veckan i mitt liv. Ska boka flyg i veckan och den 3 juli drar jag! Längtar så. 

(null)

Så mycket kärlek. Det finns. 

storasyster

Så glad för din skull❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress