Jag skriver en bok
Jag satt vid datorn häromdagen med mitt word-dokument öppet, med en kopp kaffe bredvid mig och snön fallandes utanför fönstret. Och så slog det mig bara. Jag skriver en bok. 
 
Jag. Skriver. En. Bok. 

Jag har ju berättat om det tidigare i och med kursen jag läser, men det har aldrig liksom greppat tag i mig som det har gjort nu. Att det faktiskt inte är helt orealistiskt eller dumt eller löjligt eller omöjligt. Att det jag skriver nu kan faktiskt vara en del av vad som ska bli en bok till slut. 

För nu vet jag. Jag vet att jag kommer skriva klart den. Det ska jag ta mig fan på. Huruvida den blir färdig inom ett år eller om fem år och oavsett om den blir publicerad eller inte, så är jag så jäkla taggad. Det är med skräckblandad förtjusning för ena halvan av mig undrar vad faan jag håller på med medan andra skriker bara kör!!! Känner mig lite som på en berg- och dahlbana när g-krafterna kickar in och hela huvudet slängs bakåt och det går så fort och när man väl är på, ja då är man på och det går inte att hoppa av även om man kanske skulle vilja. Det finns ingen återvändo och det känns så stört läskigt, men åh. Det känns så bra. 
 
För jag skriver en bok. 

Note to self: kom ihåg detta inlägg. Du klarar det.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress