En födelsedag utan dig
Hade en jättemysig födelsedag igår. Lollo hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem till mig, Elsa kom dit en sväng och vi fixade iordning en födelsedagstårta. Because why not. Sedan satt vi en stund ute i det underbara vädret och begav oss sedan till min storasyster för en liten grillmiddag. 

Facetimade med Felicia två gånger under dagen. Först när jag vaknade upp ensam på morgonen och sedan lite senare på dagen. Folk har frågat mig om jag inte tycker det är lite skönt att behöva slippa dela min födelsedag när hon inte är hemma, men ärligt talat är en födelsedag utan henne inte så som det ska vara. Det är vår dag. Inte min egen. Vi delar den ihop såsom vi alltid har gjort och oavsett hur mycket vi flänger runt är det egentligen bara henne jag vill spendera den med. 

De senaste sju åren tror jag vi spenderat bara en eller två födelsedagar ihop. Hon har rest, jag har rest. Jag älskar att vi är självständiga och klarar oss lika starkt på avstånd, men ja. Det känns. Jag saknar henne. Speciellt på vår födelsedag. 

(null)
TB till höjdpunkten av vår födelsedag: när vi fick dekorera tårtan själva.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress