Procrastinating
Är mitt förnamn. Men hur kan man INTE göra det när det underbara vädret bara fortsätter? De senaste dagarna har jag suttit ute varje dag efter jobbet. I torsdags åkte jag hem till pappa till poolen och idag är jag här igen. Måste ju passa på att njuta innan den "riktiga" sommaren kommer hit. Tyvärr gör det att jag skjuter upp lite saker jag bör ta tag i, men min stressnivå har lagt sig sedan förra veckan. Har äntligen hittat rumskompisar till konferensen i Chicago. De vänner jag känner sedan tidigare ska 1) antingen inte dit i år eller 2) har redan uppbokade rum. Ska dela rum med två tjejer jag inte träffat, men de verkar väldigt snälla så det känns bra. Skönt att slippa betala fyrdubbelt så mycket för ett rum ifall jag skulle bo själv. Bitarna börjar falla på plats och det gör också att det är lättare för mig att hantera all annan stress. 

Som plugget. Jag håller på att göra om hela min struktur för min bok vilket betyder att jag kommer ta bort ungefär hälften av det jag skrivit redan för att sedan skriva helt nytt. Och det innebär att utöver de ca 20 nya sidorna jag ska ha skrivit till juni, kommer jag behöva komma ikapp med ytterligare 10 sidor sedan tidigare. Men, men. Jag brukar lösa det! Det känns roligare att skriva nu när jag ska pröva mig på en annan slags struktur. Jag satt lite i fredags kväll och skrev och kände att det flöt på mycket lättare än förut. Tror det är ett tecken att jag är på väg i rätt riktning! 

Igår grillade vi hos pappa för att fira mig lite. Mina småsystrar gav mig så fina presenter, känner mig uppskattad till tusen. Småsystrar, ja så små är dem ju inte längre. Johanna är på väg att växa ikapp mig! Plus, hon vinner över mig i armbrytning. Piiiinsamt. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Ingela Stéen

Hej! Kära Andrea! Du kämpar verkligen på. Beundrar dig. Kul att se hur stor plats Tjörn har. Hoppas vi verkligen får se dig där i sommar. Kram farmor

Svar: Kram och tack för din kommentar farmor ❤️
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress