Glad stamningsdag! (I efterskott)
Hola! Jag var tvungen att själv på in på bloggen och se vad jag uppdaterade senast om. Vet att det har gått en tid sedan sist nu, men det har varit lite tufft för mig de två senaste veckorna. Jag vet inte om det är höstångesten som har greppat tag i mig för i princip allt har känts extra jobbigt..!

DÄRFÖR var det så härligt att ha varit i Barcelona nu i helgen! Jag har inte kunnat skriva någonting om det till er alls sedan det bestämdes för några månader sedan, för vi skulle nämligen ner dit för att överraska farfar på hans 80-årsdag. Han och farmor är nere i Spanien och tågluffar (!!!), så vi planerade med farmor för att överraska farfar i fredags där nere. Vi fick ihop 12 (!) personer från släkten inklusive alla systrar och några kusiner. Hur kul som helst och oerhört speciellt att få fira farfars stora dag allihopa tillsammans. 

Igår var det den internationella stamningsdagen och den fick överskuggas av min farfars stora födelsedag i Barcelona detta året för mig, men jag tog ändå chansen att skriva lite på Instagram om den. Älskade att se hela mitt Facebookflöde bombas med inlägg om stamning från mina fina stamningsvänner världen över. Blev så pepp av all energi! Min artikel på ISAD’s onlinekonferens är i skrivande stund uppe i nästan 9000 views och jag har fått massa nya kommentarer i samband med stamningsdagen som jag ska svara på ikväll. Är helt dödstrött från resan och ska upp tidigt och jobba imorgon, men hoppas att jag kommer tillbaka till lite mer regelbunden uppdatering igen. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress