En helg i Malmö
Min text på ISAD’s hemsida har över 4500 views! Hur sjukt är inte det! Har fått jättefin respons från vänner och främlingar och det känns väldigt kul att ha kunnat dela texten på engelska så att fler har kunnat läsa den. 

Har haft en väldigt intensiv helg. I fredags morse tog jag tåget ner till Växjö för en dag med föreläsningar för kursen jag läser. Är väldigt stolt över mig själv att jag åkte (!), när jag som tidigare gånger lika lätt hade kunnat avstå. Jag hade dock en sjukt jobbig dag med stamningen, var svårt att få ut varje ord och det gjorde mig till slut helt utmattad. Det gör mig ännu mer stolt att jag faktiskt åkte..! Sådana dagar vill jag ju helst bara krypa ner i sängen och inte prata med någon. Och inte för att jag inte vill stamma (för gudarna ska veta att jag gör det 😆), utan just för att sådana dagar gör mig helt fysiskt utmattad. Jag kan liksom känna det i min kropp, det är som att luften inte räcker till. För varje ord jag inte får ut, desto mindre luft finns det för nästa ord. 

Efter Växjö i fredags tog jag tåget till Malmö och hälsade på en gammal kollega som bor där. Vi var tre tjejer som hälsade på henne och vi har inte setts sedan jag slutade på det jobbet i januari. I fredags kväll när jag kom dit var jag trött efter en påfrestande dag, oroade mig lite om hela helgen skulle vara totalblock med stamningen och ifall jag skulle kunna säga allt jag ville. På lördagen lättade det värsta och det blev lättare att kommunicera, vilket kändes skönt. Hade jättekul hela helgen och det gav så mycket energi! 

Min frivillig stamning-utmaning rullar på och det känns skitbra. Fredagen kom jag tyvärr inte upp i mitt mål, utan där fick jag bara fokusera på att klara dagen. Och det är ju okej det med! Jag fortsatte på lördagen och nu är första veckan avklarad. Jag älskar att ha mål för varje dag och även fast dem är små, vet jag att det är babysteps mot något större.

(null) 
(null) 
(null)  
(null)
(null)

Week 2 let’s go!
(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress