Tjejträff #2!
Idag var det dags för Stamningstjejer andra träff! Det var lite svårare tyckte vi att veta vad vi skulle göra denna gång, det blir lite tråkigt när det är så kallt ute. Förra träffen kunde vi ju köpa med oss mat och sitta ute i Slottskogen, men det var ju iiiinte riktigt aktuellt. Vintern har ju kommit till Sverige nu i helgen! Usch fy blä. 

Vi tänkte börja med en promenad, men bestämde oss för att gå direkt till Villa belparc och sätta oss inomhus. Denna gång blev vi fem stycken! En kvinna hade tagit sig ända från Stockholm för tjejträffen, vilket vi tyckte var väldans kul. Vi satt och åt lunch tillsammans, pratade om allt möjligt och fick chansen att lära känna varandra. Extra kul denna gången att vi inte kände varandra sedan innan (ja, förutom jag och Olimpia då!). Tycker det är så roligt att få möjligheten att träffa nya människor på detta sättet! Människor som man inte hade träffat förmodligen någonsin ifall vi alla inte stammade. Häftigt! 

Nu fokuserar jag och Olimpia på nästa aktivitet: vi anordnar ju en ungdomshelg i början av december för unga som stammar (för både tjejer och killar!). Nu i veckan mejlade vi ut info och förfrågan till gymnasieskolor i och runt om i Göteborg. Berättade om stamning och ifall de ville sätta upp vår inbjudan exempelvis hos skolsystern eller kurator på skolorna. Värt ett försök och se om vi kan nå ut till fler ungdomar på det sättet. 

Har ni frågor angående tjejträffen eller ungdomshelgen i december kan ni som alltid mejla mig på andrea-says@hotmail.com, kontakta mig på instagram @aandreasays eller mejla min och Olimpias gemensamma mejl på stamninggoteborg@hotmail.com. Tveka INTE på att höra av er! 

Mer info om ungdomshelgen hittar ni här

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress