Stockholm
Det har gått ett par dagar nu sedan Stockholm och det känns inte som att jag hinner smälta något förrän nästa galna grej händer. Ska berätta en jätterolig grej för er snart, men först: Stockholm! 

Förra året åkte jag upp som observatör på Stamningsförbundets årsmöte och i år blev jag inbjuden som talare. Jag fick frågan i november och det hann ju byggas upp väldigt mycket anspänning på så lång tid. I början kändes det väldigt lugnt, hade all tid i världen att förbereda mig, men vintern har verkligen flugit förbi. Det är härligt i och för sig, att VÅREN äntligen är här och att den kom ganska snabbt i år, men det gick liiite väl snabbt i slutet. Jag började öva på riktigt egentligen bara någon vecka innan och ändrade lite ordning på stycken fram till sista dagen, så tänkte att jag aldrig skulle kunna prata utantill där uppe. Men när jag väl ställde mig framför gruppen så kändes det hur självklart som helst. Att jag, som för några år sedan var rädd för att öppna munnen, var helt lugn och säker under en timma lång föreläsning är fan häftigt. Jag inser mer och mer hur långt jag faktiskt kommit. 

Olimpia hängde med mig till Stockholm och ÅH vad jag är tacksam för den människan. Det var också himla roligt att få träffa andra bekanta från Stamningsförbundet igen. På kvällen åt vi middag och hann umgås lite allihopa utanför själva mötet. Förhoppningsvis ska vi ha anordna en tjejträff i Stockholm i sommar. Så taggad! 

Jag är som alltid kass på att ta bilder och har inga bilder från Stockholm utöver några bilder på mig från föreläsningen:

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress