VI SKA TILL CAMP SAY!
Är helt stört att jag faktiskt skriver detta. Ni minns säkert hur hjärtekrossad jag var i januari när jag fick ett nej för att jobba på Camp Say, lägret i USA för barn som stammar. Det hade varit min dröm i flera år, var på min bucketlist för 2019 och jag ville det så mycket att jag det kändes självklart att jag skulle dit. Besvikelsen var ett faktum, men jag anpassade mig snabbt och kunde fokusera framåt på andra sätt istället. 

För några veckor sedan hörde de av sig på nytt och undrade om jag fortfarande var intresserad av att komma, men då för en annan roll än den jag sökt, och jag fick igen gå igenom intervjuprocessen. Häromdagen fick jag det slutgiltiga beskedet ATT JAG SKA FÅ ÅKA. De senaste månaderna har varit en känslosam bergochdalbana, mycket upp och ner med blandade känslor. För jag skulle ju inte få åka. Jag hade ställt in mig på det. Sedan bara... händer livet. Bra saker händer. Bra saker händer MIG. Jag kan nästan inte beskriva hur det känns. 

Och anledningen till varför jag har skrivit VI i rubriken är att jag OCH OLIMPIA SKA DIT TILLSAMMANS. Olimpia fick sitt besked även hon för några dagar sedan och efter flera månader av ovisshet, först jag med mitt nej, sen blandade känslor att Olimpia kanske skulle få åka och inte jag, så har det varit ganska tufft. Därför kan vi äntligen andas ut nu och njuta av detta tillsammans. Jag kan inte tänka mig något bättre än att få åka på detta äventyr ihop med en av mina bästa vänner. Åh. Vi är så bra. 

Överlycklig är bara förnamnet. VAD ÄR LIVET. 

(null)


Mela

Good things happen to good people ❤️❤️❤️ Ni förtjänar det så mycket och är så glad för er skull ❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress