Vem är jag ens?
Jag har äntligen hittat en boxningsklubb som jag tror kan bli hur bra som helst. Det är en tjejgrupp och ett slags program istället för att gå till en klubb på det sättet jag gjort innan. Jag hade på känn redan innan jag gick dit första gången att det säkert skulle komma upp någon talsituation eftersom programmet utger sig att vara väldigt interaktivt för att stärka sammanhållning i den grupp man tränar med. Empowering och allt! 

Eftersom programmet precis har kört igång har jag bara hunnit vara där två gånger, men båda gångerna har avslutats med ett varv där alla fick säga sitt namn och vad de tyckte om träningen. Tränarna var tydliga med att säga att man absolut fick passa om man inte ville. 

Andrea för ett eller två år sedan hade kanske tagit upp det erbjudandet och undvikit. Hon kanske inte ens skulle ha kommit för att "risken" fanns att behöva prata inför grupp. Andrea idag sa sitt namn, stammade, satt rak i ryggen och vek inte undan blicken. 

VEM ÄR JAG ENS!! 

Jag stannar upp och låter mig själv bli så jäkla stolt att jag går till en träning där jag 1) kommer helt ensam, 2) behöver prata inför grupp och 3) tvingas långt utanför min bekvämlighetszon på så många sätt. Och jag tvekar inte ens!!!! 

VEM ÄR JAG? 

Känner knappt igen henne, men hon dyker upp mer och mer. Varje dag nu nästan. Hon är nog här för att stanna. Helt grym är hon i alla fall. 

(null)

Mela

Helt underbart!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️
andreasays.se

storasyster

Lika underbar som förr men i en annan skepnad❤❤❤❤ Du inspirerar!

Svar: Puss!
andreasays.se

Viktoria j

Hej Andrea!
Så otroligt glad att du hittade till PGB, vi går ju nu i samma grupp. Himla starkt av dig att ta det steget och våga gå utanför din komfortzon.
Kämpa på!! :D

Svar: Hej! Men vad kul att du har hittat hit :) tack snälla! Jättekul! Vi ses på träningen!
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress