Gott nytt år!!
Jag kan inte påstå att jag var exalterad över 2019 när jag vaknade igår morse. Idag var jag inte heller så kaxig när jag skulle till jobbet - första dagen sedan innan jul. Känns knappt som om jag varit ledig med allt som varit, men det är helt stört hur snabbt kroppen vänjer sig vid att få sova lite längre. Ångesten var inte nådig när jag gick upp vid kvart i fem imorse.

Jag är väldigt tacksam för 2018 och alla dess lärdomar och äventyr, men nu ser jag framemot det nya året. Okej. Inte riktigt än. Jag måste få komma in i rutiner igen, sen blir jag taggad. 

Ett av mina nyårsmål för 2019 är att prioritera bloggen och instagram mer. Jag vet att det kommer bli kämpigt, för jag har haft svårt för det ganska länge nu. Men samtidigt vet jag att jag vill satsa på det, jag vill skriva mer på mina egna villkor och fortsätta att göra det jag kan för att sprida kunskap. Därför bestämde jag mig för några veckor sedan att jag ska hoppa av kursen jag läser i kreativt skrivande. Jag är snart klar med första terminen och kommer bryta efter detta. Jag pratade om det redan i höstas; jag kände mig inte 100% att läsa den då och jag känner inte heller så nu. För av den anledningen till att det gör mig stressad med deadlines; att skriva är något jag just nu måste tvinga mig själv till och det gör att jag förlorar gnistan. Jag tycker inte det är roligt längre. 

Att jag hoppar av kursen betyder inte att jag kommer sluta skriva, utan istället tänker jag att det kommer hjälpa mig att skriva mer. För mig själv, för er. Jag hoppas att det gör att jag lägger mindre press på mig själv och att jag istället fokuserar på att skriva det jag vill, i nuet. Jag har inte bråttom. 

Påminnelse till mig själv. 

Jag har inte bråttom.

Jag har inte bråttom. 

Skål och välkomna till mitt 2019❤️

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress