Jag fick det inte
Jag hade tänkt att skriva detta inlägg igår, men jag valde att inte göra det. Jag behövde smälta det lite, organisera mina tankar och reda ut alla känslor. 

Jag fick inte jobbet på Camp Say. Jag skulle på personalfest i lördags kväll och precis innan jag skulle möta upp några kollegor så fick jag mejlet. Tack för att du ansökte blablabla. Jag hade sett framemot denna helg hur länge som helst och hur mycket jag än försökte släppa det för att fokusera på festen så kunde jag aldrig riktigt tagga till. Det skar i mig. 

Jag var ledsen igår. Och jag är besviken, det lär jag vara ett tag och det måste jag också tillåta mig själv att vara. Jag hade höga ambitioner och stora drömmar och i år var det inte min tur. Jag ville det här så mycket. Jag vet hur bra jag skulle kunna vara där och jag känner det inom mig, jag är tillräcklig. Jag vet att jag är så mycket mer än kanske det jag fick fram på intervjun och jag känner mig uppgiven att jag inte fick chansen att visa det. 

Jag har länge varit en väldigt cynisk person. Alltid haft låga förväntningar för att inte blir besviken. Alltid förberett mig för det värsta, för jag har tänkt att det blivit lättare så. Samtidigt är livet väldigt tråkigt på det sättet och det har jag ju förstått. Jag har vågat börja drömma och tänka på hur bra saker kan bli och det är alltid risken med att hoppas, att bli besviken. Men jag vågade. Jag vågade hoppas, drömma och satsa och jag är jävligt stolt över mig själv som gjorde allt det. Ibland går det inte vägen och allt jag kan göra nu är att ta med mig denna erfarenheten vidare. Jag kommer att söka igen nästa år och under tiden fortsätta med allt annat roligt och spännande stamningsrelaterat jag håller på med. Det här var ju bara en sak jag ville göra! 

Nu ser jag framemot konferensen i Florida. Jag är helt sjukt taggad inför det och det kommer bli hur bra som helst. Plus, att sex veckor i USA istället blir två betyder ju faktiskt mer sommar i Sverige  ❤️

(null)


elsa

du kommer ta världen med storm, i can feel it✨✨✨✨

Svar: Du är bäst ❤️❤️
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress