Jag gjorde en jobbig grej
Jag hade min videointervju för Camp Say igår kväll. Har haft den hängandes över mig i två veckor nu sedan jag fick ett datum och jag har försökt inte tänka så mycket på den, men det har inte gått så bra. Att få åka till Camp Say har de senaste åren bara varit en avlägsen dröm, på något sätt. Jag har tänkt att jag ska kunna åka för jag har velat det så mycket, men nu när jag väl är uppe i processen är det helt sjukt vad verkligt det blir. 

Att bli intervjuad för Camp Say är värre än en vanlig arbetsintervju, för här vill jag verkligen ha jobbet. Andra jobb är känslan mer... ok, jag måste betala hyran, jag behöver få jobbet. Att få vara lägerledare för barn som stammar är något jag brinner för på ett helt annat sätt (än att vilja betala hyran 😂). Det känns väldigt, väldigt läskigt. Att vilja ha något så mycket, men inte veta ifall det kommer gå vägen. Så är det väl med allt man vill i livet. Det är alltid det som känns mest läskigt att satsa på! 

Varje gång jag inte pratat engelska på länge blir det alltid samma ångest. Att behöva göra det över video var ännu en grej som triggade. Därför är jag väldigt stolt att jag ens gjorde det och jag känner det inom mig att jag gjorde det jag kunde. Även fast det var påfrestande med stamningen och att jag kände att det fanns så mycket mer jag hade velat säga men inte kunde, så var det tillräckligt ändå. Jag hade inte kunnat göra något mer än det jag gjorde där och då. Det är tillräckligt. Jag är tillräcklig. Oavsett om jag går vidare eller inte. 

De ska höra av sig om ett par dagar, så vi får se. Har haft en väldigt intensiv vecka med massa utmaningar, har ringt en miljon samtal känns det som + jag har börjat bli upplärd i kassan på jobbet. Ni vet, det som jag tänkt att jag inte kan!!! Så det känns självklart väldigt kul, men samtidigt tar det på krafterna lite extra mycket denna vecka. Jag ska ladda batterierna nu i helgen och ha lite tid för mig själv. 

Nu håller vi tummarna!

(null)

Felicia

Så stolt 💪💪

Mela

Så stolt över att du är min vän!!!

Svar: ❤️
andreasays.se

storasyster

Tur att man läaer din blogg så man vet vad som händer i ditt liv 😜😜😜 STOLT över dig❣❣❣❣

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress