Jag ska göra något coolt!
Jag har längtat efter för att få berätta för er. 
JAG SKA FÖRELÄSA! 

Stamningsförbundet har ett årsmöte i Stockholm varje år och om ni läste min blogg förra året så kanske ni minns att jag fick åka upp dit som observatör med Västra Götalands förening. Och i år ska jag åka dit som föreläsare! Sick sjukt whaaat what the fuck har jag gett mig in på. Lite sådana tankar just nu. 

Det skrämmer livet ur mig, men samtidigt tvekade jag knappt. Det är det här jag vill göra. Att få möjligheten att göra det inför Stamningsförbundet är en trygghet och jag kan inte tänka mig en bättre första föreläsning att hålla än just där. Det krampar i magen bara jag tänker på det och ärligt talat kan jag inte se mig själv göra det, men samtidigt vet jag att det är när jag pushar mig själv till saker jag inte tror att jag klarar (men som jag vill) som jag verkligen flyger. 

Jag har ingen aning om vad jag kan förvänta mig av det här, om det jag ens ska berätta om kommer kännas relevant för någon annan, men jag ska våga och det gör jag fan rätt i. Wah. Wow. Wiiie. Bla. Bo. 

Det är första helgen i april, så det är om drygt en månad men har ni några peppande kommentarer redan nu plz send them. 


elsa

ÄNTLIGEN ska folk få höra allt viktigt, fantastiskt, smarta, peppande, rörande och lärorikt du har att säga <33333 du behövs!

Svar: Tack babe ❤️❤️
andreasays.se

Mela

Hallå supermänniska!!!! Att du nu ska få göra det du är som gjord för är så självklart ❤️❤️ Du har så mycket att berätta och alla som får chansen att lyssna på dig är så lyckligt lottade. Så stolt vän!

Svar: ❤️❤️❤️❤️ tack älskling!!
andreasays.se

storasyster

Underbara du!!! Det kommer gå helt fantastiskt och jag önskar jag kunde få lyssna på dig där😍😍😍

Svar: Puss!
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress