Jag är 25!
Jag har haft en väldigt intensiv vecka. Okej, månad. Okej, år. 

Även om jag trivs med det på många sätt, så har jag inte mycket ork kvar till att blogga. Jag håller på att spara pengar för fullt inför sommaren, jag jobbar mer och därför har jag ännu mindre tid och energi nu än innan. Jag håller även på med andra stamningsprojekt (som jag hoppas kunna berätta mer om snart!) och som vanligt är det mycket jag vill göra, men som jag inte hinner med på grund av andra måsten. I sommar hoppas jag att en stor del av den stressen kommer att lägga sig. 

Jag hade tänkt att uppdatera för flera dagar sedan, för i tisdags fyllde jag 25!! Jag har knappt haft en sekund över och nu håller jag på att planera inför morgondagen när vi ska fira min födelsedag REJÄLT. Ett av mina mål för året var ju att fira min 25-årsdag som bara den och jag är sjukt taggad inför imorgon. Vi ska ha lite aktiviteter under dagen och på kvällen ska vi ut! 

Tidigare år har jag alltid haft ångest på och dagarna/veckorna runt min födelsedag. För tio år sedan hade jag inga vänner och spenderade mina födelsedagar ensam. När jag och Felicia fyllde 16 var jag med på hennes tjejmiddag när de skulle fira henne, för jag hade inga vänner själv att fira med. För mig var den skammen ofantlig stor, för jag kände mig som ett välgörenhetsfall. Stackars Andrea som inte har några vänner så hon måste låna av sin syster. Ingen i min klass eller mitt gamla umgänge kom ihåg min födelsedag och jag kände mig ensammast i hela världen. Det går knappt att beskriva den ångesten. 

Jag tror det är därför födelsedagar är så viktiga för mig nu och varför jag alltid har höga förväntningar. För det fanns en tid där jag ofrivilligt inte firade den alls och det är klart att det har satt sina spår. Jag försöker komma ifrån den känslan och bara njuta av det utan några krav. 

I år har jag ingen ångest. Jag har mycket bakom mig, men framförallt har jag mycket framför mig. Som alltid hoppas jag kunna uppdatera mer, men denna intensiva period kommer nog att hålla i sig fram tills jag åker i början av juli. Förstår fortfarande inte att jag ska spendera större delen av sommaren i USA! Wowowowoww. 

(null)     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress