Så. Mycket. Kärlek.
Alltså. Jag vet inte ens vad jag ska säga, var jag ska börja. Det har varit ett par veckor nu där jag gång på gång har sagt meningen "det här trodde jag aldrig i hela mitt liv att jag skulle göra". Jag startade #ProjektPrata, eget företag, spelade in ett poddavsnitt, var med på radio och i förrgår var jag med i Nyhetsmorgon i TV4. Att jag ens SKRIVER DEN MENINGEN
 
Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle våga vara med i TV. Aldrig. Fram tills i torsdags 07:39 trodde jag fortfarande det. Sen satt jag där i studion och såg en liten skärm räkna ner. Det var bara nio sekunder kvar, åtta, tre, noll och jag var med live på Nyhetsmorgon inför hela Sverige. Ärligt talat vet jag inte vem denna människa är. Har ingen aning vem som satt där i studion, för jag skulle aldrig i hela mitt liv våga göra det som hon gjorde. 
 
Samma person har suttit tyst vid middagar, i klassrum, inte vågat ringa telefonsamtal eller söka jobb som inneburit kundkontakt, letat onödigt länge efter saker i butiker istället för att fråga och som gått så många år utan att göra sin röst hörd. Som inte vågat ta plats. Som inte stått upp för sig själv. Som nervöst har skrattat till och ryckt på axlarna när någon skrattat åt henne och sagt "vad var det?". Som inte har vågat beställa själv på restauranger eller säga sitt namn. Som i så många år bara väntade på att stamningen skulle försvinna, för då, DÅ kunde hon vara den personen hon egentligen var. Samma person som hade ångest varje gång hon skulle öppna sin mun.  
 
Finner helt seriöst inga ord. 

Samma person pratade på TV. 
 
Det får bli detta osammanhängande blogginlägg för denna gång, så ska jag försöka smälta allt som har hänt de senaste dygnen. Jag har blivit helt överröst av så oerhört fina kommentarer och meddelanden. Jag ser er alla och försöker svara på så många jag kan. 
 
TACK för all kärlek. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Kawai

Grym är du !

Svar: Tack!
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress