www.projektprata.se
#Projektprata är officiellt igång och det innebär att JAG HAR PUBLICERAT HEMSIDAN. Jag fick en liten spark i röven från en av mina bästa vänner i tisdags kväll efter att jag delade ett Facebookinlägg i en stor grupp och inlägget sågs av 10 000... 15 000... 30 000. Jag var i princip klar med hemsidan och hade varit det i över en vecka, men jag var nervös och sköt upp publiceringen. Det är en sak att sitta själv med den, men att faktiskt dela den till andra har känts väldigt utlämnande. Jag hade ingen aning om hur det skulle tas emot. 
 
När vi såg hur Facebookinlägget delades (i nuläget har inlägget blivit sedd av över 55 000 människor) så vore det ju dumt att inte publicera hemsidan i samma veva för att ge den mer kraft. Jag hann inte tänka så mycket mer innan jag tryckte på "Publicera" och vips så var hemsidan ute i världen.

Responsen har varit helt fantastiskt och det gör att mitt hjärta spricker. TACK till alla som har stöttat mig i detta och som nu delar och sprider projektet till sin omgivning. Ovärderligt. Nu kör vi ❤️
 
 
 
Wifeey

Så jäkla grymt bra jobbat av dig
Riktigt bra blogg med

Grattis till lanseringen, stor kram

Svar: Hej! Tusen tack. Kram
andreasays.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress